Германската полиција изврши рации во седум региони поради исламистички групи поврзани со Хезболах

Германските власти извршија национални претреси на 54 локации во седум сојузни држави поврзани со Исламистички центар во … Продолжи со читање Германската полиција изврши рации во седум региони поради исламистички групи поврзани со Хезболах