Германска воена лабораторија соопшти дека Навални е отруен со отровот „Новичок“

Германска воена лабораторија го потврди тоа за што се сомневаше – главниот политички ривал на рускиот претседател … Продолжи со читање Германска воена лабораторија соопшти дека Навални е отруен со отровот „Новичок“