Германија со нови мерки: Делумно отворање и бесплатен тест за секој граѓанин

Покрај вакцинацијата, Меркел потенцира дека и тестирањето останува клучно во борбата против ширењето на вирусот, па така … Продолжи со читање Германија со нови мерки: Делумно отворање и бесплатен тест за секој граѓанин