Германија се сомнева во квалитетот и безбедноста на руската вакцина против Ковид-19

Германија изрази сомнеж во квалитетот и безбедноста на руската вакцина против коронавирусот и посочи дека лек, односно … Продолжи со читање Германија се сомнева во квалитетот и безбедноста на руската вакцина против Ковид-19