Германија на крајот на март ќе ѝ испрати на Украина „половина баталјон“ од тенковите „леопард 2“

Борел денеска ги повика другите земји кои го вперуваа прстот во Германија, да ѝ се придружат во … Продолжи со читање Германија на крајот на март ќе ѝ испрати на Украина „половина баталјон“ од тенковите „леопард 2“