Герасимовски нема да гради пат до атрактивните парцели на Водно, стопирани се и градежните дејствија

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, денеска соопшти дека се стопираат сите градежни дејствија на деталниот урбанистички … Продолжи со читање Герасимовски нема да гради пат до атрактивните парцели на Водно, стопирани се и градежните дејствија