Герапетритис: Уверен сум дека граѓаните на С Македонија не би сакале да ги стават во опасност односите со Грција и европската перспектива на земјата

Во однос на реакцијата на официјална Атина за инаугурацијата на новата претседателка Сиљановска-Давкова, Герапетритис посочи дека беше … Продолжи со читање Герапетритис: Уверен сум дека граѓаните на С Македонија не би сакале да ги стават во опасност односите со Грција и европската перспектива на земјата