Георгиев си поднесе оставка, а Дамева повторно седна во претседателското столче на Судскиот совет

Сега веќе експретседателот на Судскиот совет, во образложението на оставката, кажа дека дал сѐ од себе во … Продолжи со читање Георгиев си поднесе оставка, а Дамева повторно седна во претседателското столче на Судскиот совет