Генералниот секретар на Владата е хоспитализиран поради ковид-19, нема потврда од „Илинденска“

Извори од здравствените власти информираат за „360 степени“ дека Рашковски е хоспитализиран и дека здравствената состојбата му … Продолжи со читање Генералниот секретар на Владата е хоспитализиран поради ковид-19, нема потврда од „Илинденска“