Газа стана гробница на илјадници деца, тврди УНИЦЕФ

Посочи и за зголемената закана од смртност на деца предизвикана од дехидрација поради недостаток на безбедна вода … Продолжи со читање Газа стана гробница на илјадници деца, тврди УНИЦЕФ