Гаши го прекрши Уставот со давањето на свечената заклетва првин на албански, а потоа на македонски јазик – вели Костадиновска-Стојчевска

Притоа, ВМРО-ДПМНЕ и ЗНАМ, кои заедно со пратениците од коалицијата „Вреди“ го предложија Африм Гаши за собраниски … Продолжи со читање Гаши го прекрши Уставот со давањето на свечената заклетва првин на албански, а потоа на македонски јазик – вели Костадиновска-Стојчевска