Гардијан: Ќерката на ултранационалистичкиот руски идолог Александар Дугин убиена во автомобил-бомба во Москва

Извештаите сугерираат дека Дарија Дугина требало да патува со татко ѝ и дека можеби тој бил целта … Продолжи со читање Гардијан: Ќерката на ултранационалистичкиот руски идолог Александар Дугин убиена во автомобил-бомба во Москва