(ГАЛЕРИЈА) Пустошот по пожарот во Кочани

Повеќе изгорени автомобили, објекти оштетени од оган, изгорени дворови и падини можат да се видат на фотографиите … Продолжи со читање (ГАЛЕРИЈА) Пустошот по пожарот во Кочани