(ГАЛЕРИЈА) Полициска „опсада“ на „Мавровка“ – багерот соголи дел од дивоградбата

Теренот го чуваат голем број полицајци кои се распоредени околу трговскиот центар и не дозволуваат движење во … Продолжи со читање (ГАЛЕРИЈА) Полициска „опсада“ на „Мавровка“ – багерот соголи дел од дивоградбата