Габер-Дамјановска: Да сум на местото на синот на Талат Џафери, би се потрудила да покажам дека работам професионално

„Мислам дека треба на сите овие млади луѓе кои се среќни што завршиле и се среќни што … Продолжи со читање Габер-Дамјановска: Да сум на местото на синот на Талат Џафери, би се потрудила да покажам дека работам професионално