Функционери од СДСМ и ДУИ кријат имот вреден 30 милиони евра, обвинува ВМРО-ДПМНЕ во аферата „тајни имоти“

Од ВМРО-ДПМНЕ дадоа рок од 24 часа овие 123 функционери да го пријават имотот, а во спротивно … Продолжи со читање Функционери од СДСМ и ДУИ кријат имот вреден 30 милиони евра, обвинува ВМРО-ДПМНЕ во аферата „тајни имоти“