(ФОТО+ВИДЕО) Русија постави системи за воздушна одбрана на згради во Москва?

Вестите за воздушната одбрана на врвот на зградите во Москва почнаа да се шират истиот ден кога … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Русија постави системи за воздушна одбрана на згради во Москва?