(ФОТОВЕСТ) Пратениците ги оставија телефоните и чантите пред излагањето на Димовски

Пратениците и членовите на Комисијата за надзор на работата на Агенција за национална безбедност (АНБ) и на … Продолжи со читање (ФОТОВЕСТ) Пратениците ги оставија телефоните и чантите пред излагањето на Димовски