(ФОТОВЕСТ) Две „маси“ во ДУИ: Едната за Џафери, другата за Ахмети

По петгодишна пауза од политичките активности, Муса Џафери се појави во јавноста во друштво со градоначалникот на … Продолжи со читање (ФОТОВЕСТ) Две „маси“ во ДУИ: Едната за Џафери, другата за Ахмети