ФОТОВЕСТ: Бугарскиот министер за внатрешни работи пристигна во МВР на средба со Спасовски

Двајцата министри ќе имаат тет-а-тет средба, по што ќе следува и официјална средба на двете делегации од … Продолжи со читање ФОТОВЕСТ: Бугарскиот министер за внатрешни работи пристигна во МВР на средба со Спасовски