(ФОТОРЕПОРТАЖА) Неиспиените пијалаци и полните пепелници – неми сведоци на двојното убиство во „Шиша бар“

Портите на локалот каде што синоќа се случи двојното убиство денеска останаа затворени за посетители На еден … Продолжи со читање (ФОТОРЕПОРТАЖА) Неиспиените пијалаци и полните пепелници – неми сведоци на двојното убиство во „Шиша бар“