(ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) Македонска вечер на саемот во Белград: Настапи и Влатко Стефановски

Северна Македонија на овој саем се претстави под слоганот „Вкуси го живот“ и затоа, повика премиерот Ковачевски, … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) Македонска вечер на саемот во Белград: Настапи и Влатко Стефановски