(ФОТОГАЛЕРИЈА) Штрајк во централата на „Пошти“, експозитурите отворени – Синдикатот добил понуда која денеска ќе ја разгледува

Нашето барање е линеарно зголемување на платите за 3 000 денари за секој вработен. Нивниот предлог е … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Штрајк во централата на „Пошти“, експозитурите отворени – Синдикатот добил понуда која денеска ќе ја разгледува