(ФОТОГАЛЕРИЈА) Редици пред бензинските пумпи воочи покачувањето на цените на горивата

На повеќе бензински пумпи ширум Скопје забележани се големи редици на возила кои чекаат да ги наполнат … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Редици пред бензинските пумпи воочи покачувањето на цените на горивата