(ФОТОГАЛЕРИЈА) Почна протестниот марш за „Монструм“

Во Скопје, околу 13 часот и 30 минути, почна протестниот марш на семејствата на обвинетите во случајот … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Почна протестниот марш за „Монструм“