(ФОТОГАЛЕРИЈА) Почна митингот на ДУИ во Чаир: Ахмети пристигна во друштво на Џафери, Груби и Османи

Во своите говори, меѓу другото, Османи и Груби зборуваа за обединување околу европскиот фронт, како и за … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Почна митингот на ДУИ во Чаир: Ахмети пристигна во друштво на Џафери, Груби и Османи