Фотогалерија од комуналниот колапс во Скопје

Скопје и утринава се разбуди преплавено во смет. Градоначалниците самоиницијативно започнаа со акција за чистење на своите … Продолжи со читање Фотогалерија од комуналниот колапс во Скопје