(ФОТОГАЛЕРИЈА) Нова рисица регистрирана во Маврово

Македонското еколошко друштво (МЕД) со Националниот парк „Маврово“, минатата недела со помош на кафез-замка заловија нова единка … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Нова рисица регистрирана во Маврово