(ФОТОГАЛЕРИЈА) Кои политичар(к)и ја поддржаа Парадата на гордоста во Скопје

Доминантнo жени и тоа од владејачкото мнозинство, се меѓу политичарите кои денеска се појавија на Парадата на … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Кои политичар(к)и ја поддржаа Парадата на гордоста во Скопје