(ФОТОГАЛЕРИЈА) Истанбул: Сомнежи дека жена напаѓач ја активирала бомбата

Турскиот министер за правда даде и дополнителни детали дека жената седела на една од клупите подолго од … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Истанбул: Сомнежи дека жена напаѓач ја активирала бомбата