(ФОТОГАЛЕРИЈА) Фон дер Лајен пристигна во Скопје: Маричиќ ја пречека на аеродром, Ковачевски пред Влада

Маричиќ при пречекот на аеродромот ѝ подари цвеќе на претседателката на ЕК, а пред Владата таа беше … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Фон дер Лајен пристигна во Скопје: Маричиќ ја пречека на аеродром, Ковачевски пред Влада