(ФОТО) Замрзнато овошје за лемурите, лубеница на нилските коњи – еве како се разладуваат животните во скопската зоолошка градина

Вработените во Зоолошката градина на овој начин им помагаат на животните полесно да ги поднесат високите температури … Продолжи со читање (ФОТО) Замрзнато овошје за лемурите, лубеница на нилските коњи – еве како се разладуваат животните во скопската зоолошка градина