(ФОТО) Заев и холандскиот премиер Руте на трибините во Амстердам ги бодрат репрезентациите

На почетокот на второто полувреме, Холандија води со 2:0 Премиерот Зоран Заев и холандскиот премиер Марк Руте … Продолжи со читање (ФОТО) Заев и холандскиот премиер Руте на трибините во Амстердам ги бодрат репрезентациите