(ФОТО) Во дел од училиштата завршија проверките за бомби: Дојавите биле лажни

Покрај до петте училишта каде што првично беа испратени дојави, подоцна дополнително било пријавено дека иста закана … Продолжи со читање (ФОТО) Во дел од училиштата завршија проверките за бомби: Дојавите биле лажни