(ФОТО+ВИДЕО) Жолт картон од студентите за политичарите: „Без образование нема држава“

„Дали е ова 1939?“, Без образование нема држава!“, „Тука сме за домот навистина да ти биде како … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Жолт картон од студентите за политичарите: „Без образование нема држава“