(ФОТО+ВИДЕО) Жан Митрев се брани за наодите на ИРЛ: Немам направено ни еден милиграм криминал

Жан Митрев, сопственик на истоимената приватната Клиника чие лекување на ковид-19 пациентите беше цел на новинарско истражување … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Жан Митрев се брани за наодите на ИРЛ: Немам направено ни еден милиграм криминал