(ФОТО+ВИДЕО) Вработените во „Комунална хигиена“ и денеска протестираат во седиштето на претпријатието

Камионите за чистење смет и денеска останаа паркирани во седиштето на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје, а … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Вработените во „Комунална хигиена“ и денеска протестираат во седиштето на претпријатието