(ФОТО+ВИДЕО) Траат блокадите на приватните превозници на четири клучни сообраќајници во Скопје

Екипи на сообраќајната полиција, како што беше и најавено, го регулираат сообраќајот на булеварот  „Илинден“ и тоа … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Траат блокадите на приватните превозници на четири клучни сообраќајници во Скопје