(ФОТО+ВИДЕО) Тесалија ден по силниот земјотрес – десетици жители ноќта ја минаа надвор

Оштетени се стотина домови, училишта, болници, како и четири цркви, од кои едната е од 17 век … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Тесалија ден по силниот земјотрес – десетици жители ноќта ја минаа надвор