(ФОТО+ВИДЕО) Совет за безбедност: Пендаровски ѝ предлага на Владата да им забрани влез на европратеник и уште неколкумина бугарски државјани

Иако не го спомена со име и презиме, повеќе од јасно е дека станува збор за европратеникот … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Совет за безбедност: Пендаровски ѝ предлага на Владата да им забрани влез на европратеник и уште неколкумина бугарски државјани