(ФОТО+ВИДЕО) Со медикоптер првпат транспортиран пациент од Скопје до Виена

Медикоптерот на МВР е со вградена најсовремена медицинска опрема за интензивна нега на пациенти за итен медицински … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Со медикоптер првпат транспортиран пациент од Скопје до Виена