(ФОТО+ВИДЕО) Силно невреме во Делчево: Поплавени објекти, реки вода по улиците и оштетен асфалт 

Од Центарот за управување со кризи на нивниот официјален фејсбук-профил соопштија дека невремето во Делчево започнало во … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Силно невреме во Делчево: Поплавени објекти, реки вода по улиците и оштетен асфалт