(ФОТО+ВИДЕО) Силен ветер, дожд и град со големина на јајце во делови од Србија – оштетени возила, фасади, кровови

Невремето ги зафати Краљево, Ниш, Чачак, Лесковац, а предупредување за бура е издадено и за други градови. … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Силен ветер, дожд и град со големина на јајце во делови од Србија – оштетени возила, фасади, кровови