(ФОТО+ВИДЕО) Шарл Мишел го пофали Димитар Ковачевски и повика на носење на уставните измени и покрај предизвиците

На средбата на претседателот на Европскиот совет со претседателот на македонската влада во Словенија присуствуваа и вицепремиерот … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Шарл Мишел го пофали Димитар Ковачевски и повика на носење на уставните измени и покрај предизвиците