(ФОТО+ВИДЕО) Протест на приватните превозници, блокирана крстосницата кај „Мавровка“

Утринава почна протестот на приватните превозници вклучени во јавниот линиски превоз. Тие денеска ја блокираа крстосницата кај … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Протест на приватните превозници, блокирана крстосницата кај „Мавровка“