(ФОТО+ВИДЕО) Пожар во фабрика за бои и лакови во тетовско Фалише, препорака населението да не престојува на отворено

Од Центарот за управување со кризи препорачуваат населението што живее блиску до пожарот да не престојува на … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Пожар во фабрика за бои и лакови во тетовско Фалише, препорака населението да не престојува на отворено