(ФОТО+ВИДЕО) Почна Парадата на гордоста во Скопје

Маршот, кој во моментов се случува во центарот на Скопје е проследен со музика, која доаѓа од … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Почна Парадата на гордоста во Скопје