(ФОТО+ВИДЕО) По маршот, Парадата на гордоста продолжува со забава во Градски парк

Со музика, храна и пијалоци до доцна вечерва во Градскиот парк во Скопје продолжува Парадата на гордоста. … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) По маршот, Парадата на гордоста продолжува со забава во Градски парк