(ФОТО+ВИДЕО) Петти протест „Србија против насилството“: Транспарент со ликот на Вучиќ и порака „оди си“ се вивна кон небото

Прв пред насобраните граѓани се обрати глумецот Ненад Хаџи Маричиќ. Тој пред да почне со говорот ги … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Петти протест „Србија против насилството“: Транспарент со ликот на Вучиќ и порака „оди си“ се вивна кон небото