(ФОТО+ВИДЕО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК тврди дека не е човек на ДУИ: Немам лични контакти со Ахмети

Обвинителот кажа дека не се изненадил од тоа што колегите го избрале за нов шеф на ОЈО … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК тврди дека не е човек на ДУИ: Немам лични контакти со Ахмети